OBS!

Jag vill bara påminna om att jag inte vill att man kopierar/använder mina bilder utan min tillåtelse!
Tycker man om mina bilder och vill använda dom nånstans, fråga mig! Jag är inte omöjlig. Men jag vill inte hitta mina bilder på ställen där jag inte godkänt att de ligger.
Är du själv med på bilderna har du all rätt att använda bilden, och även säga till mig om du inte vill att jag lägger ut bilder där du är med.
Men åter igen, fråga mig innan ni använder mina bilder.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Du får va hård och kanske skriva att otillåten kopiering polisanmäls. Så slutar nog folk jävligt fort med att ta utan lov. Du kan ju dessutom göra kopieringsskydd på bloggen, så folk verkligen inte kan ta dom, utan de kommer upp ett meddelande om att kopiering ej kan göras. =)

2011-09-24 @ 16:35:15
URL: http://jonasjoochjag.blogspot.com
Postat av: Åsa

Tyvärr går det ju att snafsa bilder ändå, genom print screen ^^.

Sedan tycker jag att det beror på HUR de använder andras bilder. Googlar man och hittar en bild är det ju ofta man "lånar" en bild, men bra är ju att lägga sitt signum på dem, så syns det i alla fall vem som tagit den :). Huvudsaken är ju att de inte används i "dåliga syften" :).

Självklart TYCKER jag att man ska fråga först dock ^^.

2011-09-24 @ 18:27:28
URL: http://netterbrant.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Till Åsa: Jo, de iofs sant, fast om man märker själva bilden med ex "otillåten kopiering polisanmäls" och ens signum så tror jag att folk drar sig för att sno den ifall ägaren upptäcker "stölden". Sen får väl fotografen bestämma hur pass hårt den vill dra det. =)

2011-09-24 @ 23:09:24
URL: http://jonasjoochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0