Csenge 21/10 2013

Redan när jag hämtade henne i hagen kände jag att vi inte skulle komma överens ridmässigt idag, så vi busade lite löst i paddocken en stund. Löslongering med övergångar och tempo i fokus. Hon var faktiskt riktigt arbetsvillig en stund och började tom jobba genom kroppen ett par varv när jag la om min energi jämtemot hennes. Lite bus blev det med, hon bockade och skuttade men höll sig hela tiden på volt runt mig, hon ville inte ens gå ifrån mig när jag bad henne, nästintill "mammig". 
Satt upp en kort stund och bara kände igenom henne mot slutet. Lite stel men väldigt fin och avslappnad. 

Busan i januari ^^

 
 

Tristan 18/10 2013

Efter att ha känt mig mör och dan i några dagar efter att ha börjat jobba igen vågade jag mig äntligen upp på hästryggen!
Tanken var ett kort skrittpass bara för att känna så inte smårtan i sidan kom tillbaka. Men det gick bra så jag skulle bara pröva trava liiite grann... och bara galoppera liiite grann. Och där var han ju lite stel så det rider vi loss lite...träningsvärken efteråt var klart värt det, även om det bara blev ca 20 minuter till häst. 

 
 
 

Typiskt..

Ja så typiskt, jag har varit ganska utslagen de senaste dagarna.
I torsdags fick jag åka in till akuten med magsmärtor och hög feber, och fick diagnos inflammerad urinledare. Såå det har inte blivit så mycket aktivitet under dagarna... men jag är påväg tillbaka, förhoppningsvis blir det jobb imorgon. :)
 
 
 
 

Borta ett tag

Ja jag har lyst med min frånvaro en stund här, det har blivit en del annat som kommit emellan. 

Det har blivit lite blandad ridning, mest Csenge och Tristan som vanligt, men även en ny förmåga i stallet vid namn Princese. Jag har. även varit ute hos ett par shettisar och fixat vid ett tillfälle.

Här kommer lite blandade bilder från de gånga dagarna :)
 
 
 
 

RSS 2.0