Smakprov

Ett par bilder från dagens äventyr :)
Fler kommer sen!~

There is a soulmate for everyone?

En låt...

Jag tröttnar aldrgi på den, den är så fin ♥


En bild...


Zephyra verkar ha fått ett superfan ;)

Helgen

Oj det sysn att jag int bloggat på ett par dagar :P
Iaf, igår (lördag) var jag först och jobbade några timmar med ponnyridning på Hässlefesten. Smilla var så duktig så!
Resten av dagen agerade jag fotograf åt Zephyra :D
Dom hade två spelningar, en på Stay awake Festival, och en på Hässlefesten.
Dom var sjukt grymma och på topp, trots dåligt väder och lite teknikstrul. Dom har utvecklats så enormt på bara några månader!!
Tror även dom fick en del nya fans ;)
På Stay awake fick jag stå uppe på scen och fota, dels för att det ösregnade och sen för att få lite bra och nya vinklar. Kändes pirrigt och jag vågade int röra mejj så mkt först, men det släppte efter en stund och jag sprang runt på scenen och klickade massa roliga och bra bilder! Askul med nya vinklar!
På Hässlefesten fick jag stå nedanför scen, men det blev många bra bilder ändå! Tog sammanlagt nästan 1000 bilder!
Kvällen avslutades på Max innan bandet skiljdes åt och jag spenderade natten hemma hos Åsa och Tony :)
Idag har mest varit en slödag, åkte och handlade med Åsa och passade på att köpa Mors dags-present till mamma, Åsa klippte och slingade mitt hår, samt bjöd på ansiktsmask :) i genjäld fick hon lite massage. Massa mys!
Bedömning: En helt underbar helg!
Jag och Smilla på Hässlefesten
Duktig orkester som spelade!
Här följer några kollage på Zephyra-gänget, orkar int lägga ut nån större bomb nu :P
Jag och Markström fick vara med i bandet ;)
Min sovkompis som alltid hemma hos Netterbrants, Zaphira ♥
Två heta ;D
Känner sejj fräsch och fin! :D

Några bilder..

Har int använt systemkameran nu på ett tag, så jag passade på att ta några bilder på katten för en stund sen :)
Enjoy!
Jag hade önskat lite bättre fokus på vissa bilder :P Men jag känner mejj lite ringrostig så det får funka ändå ;)

Time that pass...


When I was a young girl 
They were my whole world 
They were my one safe place 
And now that I'm older 
I still lean on their shoulders 
Still feel like that girl some days


Vi har en vinnare!!

Vinnaren i bildtävlingen "Vårbild" har nu korats!

Låt oss alla säjja grattis till Cia Jonasson! Stort grattis!!
Skicka ett mejl till mejj med adress osv så ska du få ett paket i posten :D
Vinnarbilden!
Grattis än en gång! :D

RAWR!

Tänkte slänga upp lite bilder från när jag var i Borås Djurpark en dag under sportlovet :)
I lejonhägnet finns vanligtvis en vallgrav just under muren, antagligen för säkerhetsskull så att lejonen int ska komma för nära. Men när vi var där var vallgraven bottenfrusen, så lejonen satt i princip rakt nedanför en och tittade upp på en. Magiskt!
Och jag som älskar lejon (stora kattdjur i det stora hela), knäppte en del bilder!
Helt magiskt ♥ Straight into your soul.
Detta är samma lejoninna som på förra bilden. Hon låg hur länge som helst precis nedanför mejj och tittade på mejj, så tillslut pötte jag ner en liten isbit till henne som hon lekte lite med. Sen skulle jag gå, och då följde hon efter mejj längs muren med ögonen helt fixerade på mejj. Precis som ett vilt lejon följer ett byte. Det kändes lite coolt så jag började "leka" med henne, huka mejj bakom muren och smyga och kika fram osv, och hon tkte det var helfestligt! Hon följde mejj hela tiden, var med på varje rörelse, fintade och blev lite sådär katt-knasig, dom som har katt förstår nog hur jag menar. 
Det var verkligen hur kul som helst! Även om det var lite skräckblandad förtjusning, jag förstod ju att om hon hade kunnat hade hon antagligen fällt mejj som en antilop :P Men ändå!
Gud, jag älskar katter!! ♥

Urf!

Ursäkta dålig uppdatering idag, men jag har verkligen int haft lust eller ork att blogga nåt, har nån slags halsfluss och känner mejj allmänt kass.
Men tänkte slänga upp en liten bildbomd om en kort stund, så håll utkik :)

Lite nostalgi!

Åh vad jag saknar de gamla serierna som gick när jag var liten! Tänkte räkna upp mina favoriter.
Vem älskade int Björnes magasin?! :D


Eller Duck tales, Luftens hjältar, Räddningspatrullen? :D
Och sist men int minst: Bumbibjörnarna!!!
Hoppas ni blev lite nostalgiska nu :D

Bloggsvar!

Tack vare Catrine har jag nu Bloggsvar här på bloggen! Så är det nåt du undrar något, om mejj eller nåt i min närhet, så tveka int att fråga! Jag svarar efter bästa förmåga :D
Tack Catte :D


Ni glömmer väl int?

Ni glömmer väl int att rösta i tävlingen?
Mer info HÄR!
Vinnaren får ett fint halband med matchande ring samt en länk i menyn!

En bild...

...som väcker minnen.

Nytt rekord!

Fick nytt besöksrekord igår, med nästan 50 unika besökare och 109 sidvisningar!
Yäy :D
Tack alla läsare!

Löparn och Jonas

Jag fick en förfrågan om bilder på kallblodskillarna, så här är dom :)
Första gången jag träffade Jonas ♥
Het är han ♥
Sådär :D

Hästarna

Tänkte jag skulle presentera de olika hästarna som syns i bloggen :) Det är ju så att jag har ingen egen häst, utan hästarna som jag skriver/lägger uppbilder på står på Odenslunds 4H-gård i Borås.

Csenge
Ungerskt halvblod
Sto f. 2002
Import Ungern, okänd härstamning.
Ägare: Niklas Öhrwall
Kort sagt är Bengan en knähund i en hästkropp. Hade hon kunnat hade hon mer än gärna krymp upp i famnen på en. Hon är en mycket snäll och lugn lektionshäst, som trots att hon är den största hästen i stallet ofta vinner de små barnens hjärtan, även om det är högt upp att sitta. Hon är en välutbildad häst, en stjärna i både hopp och dressyr.
Jonas Jo
Kbl. travare
Valack f. 2002
e. Kjöstad Jo ue. Elding
Ägare: Linnéa Markström
Jonas är den busiga, lite trotsiga tonårskillen. Han bestämmer i hagen, buffas och kör runt de andra hästarna. Ändå har han ett hjärta av guld, tillgiven och kärleksfull, även om det kan komma ett litet tjuvnyp. Man måste ju utmana lite. Han har ett helt särskild sätt, vilket gör honom spännande att jobba med. Han är huvudsakligen hopphäst, men även mkt välriden i dressyren.
Deloitte N. Touche (Looydn)
Vbl. travare
Valack f. 1995
e. Lord Quick ue. Lep Hanover
Ägare: Catrine Karlsson
Ja, vad säjjer man? Looydn är speciell, väldigt speciell. En livsglad, kelig och sprallig ponny, men med sina väldigt egna ticks. Han har som sysselsättning att hoppa ut ur hagen tex. Sådant har han gjort hela livet. Och han är bra på det oxå. Mkt välutbildad, i både dressyren och hoppningen. Hos sin förra ägare vann han lätt 1.20 klasser i hoppning. Int illa för "bara en travare" eller hur?
Löpergutten
Kbl. travare
Valack f. 1997
e. Lykkegutten ue. Haakesjur
Ägare: Odenslunds 4H
Löparn kan vara kolugn och knappt lyfta ett finger, och han kan vara som en vild mustang som flyger fram över vidderna. Han har ett stort hjärta, och vänlig blick. Han passar både nybörjare och mer erfarna ryttare. Han är även en utmärkt handikapphäst. Den här hästen har kommit enormt långt, från att ha kommit till gården i princip direkt från travbanan, till en fullt utbildad ridhäst.
Smilla
Norsk Fjordhäst
Sto f. 2004
e. Mimer ue. Furubäcks Inter
Ägare: Odenslunds 4H
Envis, tjurskallig och självständig. En fjording vore int en fjording utan dessa egenskaper. Smilla bemästrar dem alla, men är oxå tolerant, vänlig och livsglad. Hon är många av barnens favorit, även om de oxå kan tycka hon är en pina. Hon har sin helt egna uppfattning om saker och ting. Smilla är mitt i sin utbildning, men kommer helt klart bli en underbar lektionsponny en dag, hon är redan på god väg.
Starshine
Tinker/fullblod
Sto f. 1996
Okänd härstamning
Ägare: Sabina Fransson
Star är nog det mest feminina sto jag träffat. Väldigt försiktig, mild, men har ändå glöd. Även hon är en stor favorit bland rideleverna, vilket jag kan förstå. Hon är en mkt skicklig hopphäst, lite av en läromästare skulle man kunna säga. Och även om hon kan hetsa upp sejj är hon en lugn och stabil häst med ett enormt stort hjärta.
Sådär, nu vet ni lite om hästarna. Vill ni se mer bilder på någon häst eller vet mera, skicka en kommentar :)

Dagen än så länge.

Blev lite ändrade planer imorse när min ridelev hade skadat foten på morgonen och int kunde komma, så jag passade på att rida Star åt Sabina, eftersom hon var sjuk.
Det gick helt okej, red en voltövning där jag red 10m volt i hörnen vid M  och sedan in på stora mittvolten, och sedan ut på en till 10m volt vid K. (Såklart tvärtom åt andra hållet.) Gjorde dessutom galoppfattningar på långsidorna.
Börjar komma åt henne ganska bra nu, vilket idag gjorde att hon int alls tkte jag var rolig. Hon ville gå emot handen, maska och gå i undertempo i skritten och traven. I galoppen valde hon att springa ifrån jobbet ist :P
Korta stunder slappnade hon av och kom ner i formen och jobbade, men så fort jag satte lite mer krav på henne åkte huvet upp och hon började maska. Jag önskar så att jag hade starkare mage och ben så att jag kunde orka rida hela passet och få lite bättre kroppskontroll och balans. Men det är väl bara att ligga i hårdträning antar jag :)
Men jag är ändå nöjd med passet, eftersom jag kände att jag kom åt henne och hade vi bara varit mer avslappnade så hade hon gått hur fint som helst!
Efter Star red jag ut på Löparn tillsammans med Markström och Jonas. Ett ganska lugnt pass med lite klättring, mest skritt. Jonas var lite galen, som vanligt, men Löparn var ovanligt lugn och avslappnad, kändes jättebra, annars blir han gärna upphetsad och vill bara springa och springa och ånga på som ett lokomotiv, vilket föder stora frustrationer hos mejj när man måste sitta och bromsa hela vägen. Men idag var han som sagt så lugn och fin, försökte int dra iväg eller något. Även fast han blev lite taggad av att Jonas busade, så höll han sejj i skinnet, duktiga :)
Än är ju int dagen  slut, tänkte ta det lugnt en stund, sen tänkte jag slänga upp ett lite längre inlägg :)
Se till att hålla utkik ;)

Inte riktigt som planerat..

Nej, det blev int riktigt som vi hade tänkt. Jag och Karro var på Max i stan och åt och just när vi var påväg ut kommer det en gubbe fram till oss och undrar om vi har biljetter. 
"Queeeee....?" tänkte jag och Karro.
Tydligen så var det så att Elfsborg skulle spela match samma kväll och av en ren slump hade gubben två biljetter han int behövde. Vi kände att det var dumt att säjja nej när han erbjöd oss gratis biljetter, så vi tog dom. Bör även tilläggas att sånthär veerkligen aldrig händer mejj! Så det kändes lite coolt oxå! :D
Vi hade egentligen tänkt åka hem till Karro och titta på film, men what the fudge, vi kunde gå på fotboll istället! Int för att någon av oss kan nånting om fotboll, eller för den delen varit på match men ändå. Nån gång måste ju vara den första.
Det var en trevlig match, lite segt spel, men Elfsborg vann med 3-2. Int för att det säjjer mejj så mkt, men kul att hemmalaget vann :)
Innan matchen, killarna värmer upp :P
Bortkommen polack ;)
Supporterdelen :P
Killarna firar ett mål :P
Älsk ♥

En låt...

...som påminner mejj om sommaren. Har alltid gillat den, ända sedan jag var liten, fast då var det nog mest för att han sjöng om hästar haha!

Spring, spring, spring, spring, spring...Egotripp

Tja, vad säjjer man? 
Vem har någonsin sagt att jag är som jag ska? ;)

Lite krasslig

Känner mejj lite krasslig med lite halsont imorse, så jag värmer mejj med en kopp te innan jag tar itu med dages fix här hemma :)
Alltid lika jobbigt att vara förkyld denhär tiden på året, det är så svårt att bli av med det!

Video :)

Här är en video från hoppningen :D
Lycka varje gång jag kollar!!

Kreatur!!!

Ibland undrar jag vf jag jobbar med djur?!
Eller iaf getter och får. Efter kvällens lektioner skulle jag försöka mejj på att få in vårat nya får (hon dumpades hos oss av någon natten till lördag) i gethuset. Men hon ville int, och såklart så lyckas getterna ta sejj ut medan jag int kollar, så jag fick locka in dom i huset igen och stänga luckan. Då upptäcker jag att Ronja och hennes killingar fortf är ute. SUCK! Så jag bestämmer mejj för att ta in dom "utevägen". Ronja var lätt, bebisarna fick jag jaga säkert tio minuter innan jag fick in dom båda två. Sen, tillbaka till fåret. Hon ville ju helt klart int bo med getterna så jag tyckte jag var smart när jag lockade med mejj henne och försökte få med henne in i grishuset, som står tomt nu efter att våra grisar fått åka till himeln. Hon tkte det verkade helt okej först, men sen snubblade jag när jag skulle runt henne för att stänga dörren, och då försvann hon ut igen. Sen ville hon int gå in i huset igen, så jag och Lisa försökte fösa in henne, men nehej, rätt vad det var så hade hon flugit över staketet och rusat över stallplanen. Yasmin kom ut och försökte hjälpa, men så satans snabb som det där fåret var så hade hon snart sprungit bort över hela hästarnas sommarhage och tillbaka. Sedan bestämde hon sejj självklart för att ta en joggingtur längs Åsvägen bland alla bilar påväg hem.... Vet int om jag hade tyckt synd om henne om hon hade blivit påkörd? :P
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU....
Sedan var jag och Yasse ute i nästan en hel timme och försökte få tag på henne då hon sprang runt halva Brämhult. Vi lyckades med hjälp av en man få tillbaka henne ner mot gården och tillslut lyckades vi valla in henne i stallet! HURRAY!
Sedan leddes hon i kedjor tillbaka till grishuset och stängdes in, äntligen!
Dessa djur! Ibland önskar jag att jag samlade frimärken ist! :P
Vår bundne fånge :P

Finns inga ord!

Neej, det finns verkligen inga ord för känslan Star gav mejj under dagens ridpass!
Körde lite cavalettibommar och ett hinder på långsidan som övning. I början kändes det väl sådär, Star gjorde allt rätt, men jag hoppade av för tidigt eller för sent och det blev knepiga språng och drag i munne och kändes int alls bra.
Men sedan skärpte jag mejj och bestämde mejj för att lita på Star och känna henne ordentligt, och då gick det mkt bättre! Till slut kändes det så bra att jag bestämde mejj för att höja hindret till 70cm. Det som känner mejj vet att jag verkligen int är någon hoppryttare, jag tkr det är läskigt och högt osv. MEN nu ville jag testa mejj själv lite, så jag höjde, satt upp, slängde en blick på hindret och red. Jag ska int ljuga, jag var livrädd, jag trodde jag skulle dö, men jag ville hellre få ett hopp än ett stopp så jag bara stirrade stint förbi hindret, andades in och ropade "KOM IGEN" till Star och vi flööög...och landade mjukt på andra sidan! Åh lyckan visste inga gränser!! JAG, lilla, hopprädda, mesiga JAG, hade hoppat 70 hel centimeter! Det låter nog int mkt för de flesta, men för mejj kunde det lika gärna vart ett hopp över kinesiska muren :P
Tack, Star! Du är verkligen en riktig stjärna! ♥

En snabbis...

...innan jag åker in till stan för ridning och för att ha lektioner för stallets stallvärdinnor och lärlingar.
Bjuder på en gammal bild :D
Jag och Hugo :)

Saknar...

Det högg just till i hjärtat, hittade bilder från gymnasietiden och kände hur mkt jag verkligen saknar pollarna :(
Så här kommer en bildbomb!
Världens vackraste Coctail ♥
Hold Blondie Bell Haze (Blondie) :)

Dun Ari 
R.I.P ♥
Jag och Coccen maskeradhoppar :)
Vackerponny :*
Skuttar med Kasanova :)

Blondie är alltid het ^^
Fina fina Kassan ♥
Hehe busponni ^^
Ja vad säjjer man? Dunibus ♥

Bästa Eminente
Eminente ♥
Så det får räcka just nu :) Vill nån se mer får ni hojta till!

Tröööööött!

Efter en lång men tillfredsställande dag är jag nu hemma och har myst ner mejj i soffan för att slappa. 
Imorron har jag en hel dag att bara göra inget! Faaast så enkelt var det ju int :P
Det ska bli skönhetsvård av kaniner, plugga till körkort, ev ta en promenad och kanske träna med Micki.
Och om jorden int går under imorron dvs ;)
Säjj mejj kära läsare, vad tror ni om jordens undergång?
Skulle vara kul att höra andras åsikter :)

Grattis!

Grattis till älskade Karro som har namnsdag idag! :D

Du vet att du älskar mejj ;) ♥

Dags att rösta!

Nu är det dags att rösta i fototävlingen "Vårbild"!
Här är bidragen:
1. Tagen av Nathalie Fridell
2. Tagen av Cia Jonasson


3. Tagen av Mimmi Edman


4. Tagen av Åsa Netterbrant


5. Tagen av Helena StåhlSådär! Då får ni rösta! Sista dagen att rösta är 27/5, alltså en vecka från nu.
Kommentera med namnet på den deltagare som Du tycker tagit den bästa bilden!
Lycka till alla tävlande!

Fy satan :(

Usch vilken hemsk natt! 
Vaknade alldeles svettig och skakade och mådde så sjukt illa. Sprang ut och kräktes och blev liggandes skakandes på golvet i en hel evighet. Kunde knappt röra mejj. Jag var nästan rädd att jag fått något epeleptiskt anfall, det var sjukt läskigt. 
Lyckades få i mejj lite vatten och tog mejj tillbaka till sängen, fortfarande skakig och illamående. Låg och bara försökte andas och sluta skaka en stund, när jag kände hur små försiktiga steg kom gående från nedre delen av sängen. Kom då på att jag glömt och stänga dörren, då katten normalt int får vara i mitt rum på natten. Men nu kom hon klivandes längs sängkanten (vilket oxå är mkt ovanligt, då hon ogillar närkontakt) och satte sejj bredvid mejj vid kudden. Vi hälsade lite, och innan jag visste ordet av började hon spinna (!?). Hon klev försiktigt försiktigt upp på min bröstkorg, gick runt ett varv och la sejj sedan ner försiktigt, noga med att int trycka på min mage. Hon låg där och spann och spann och strök sejj mot mina armar och händer. Alla som träffat min katt vet nog att dethär är närmast ett mirakel!
Såsmåningom gick illamåendet ner något och jag lyckades somna, med min lilla båtmotor liggandes på bröstet.

Älskade lilla konstiga, närkontaktshatande katt, ibland är du så underbar ♥

Vart tog energin vägen?!

För tio minuter sen kände jag mejj hur pigg som helst och tänkte fixat ett inlägg till bloggtävlingen, men helt plötsligt försvann precis all min energi och nu orkar jag knappt skriva nåt alls!
Så mer om tävlingen får det bli imorron ist!
Nu ska jag somna till en film nergosad i sängen!
Natti ♥

Hemma hos Catte.

Nu sitter jag med datorn på Cartines säng och blir antastad av hennes gerbiler!
Vi ska fixa med bilder från klubbhoppningen gården hade förra månaden.
Catte kan fixa och trixa med hemsidor och sånt, så vi försöker fixa ett webbalbum där jag kan lägga upp bilder. Får se hur det blir med det :)
En liten paparazzi-bild ;)

SISTA CHANSEN!!!

Sista chansen att delta i tävlingen!

(Mer info här!)

Slutar ta emot bilder kl. 20.00 IKVÄLL!!
Har än så länge bara fått in TVÅ bidrag!!
KOM IGEN NU!!!Grattis

Passar på att säjja grattis till Catrines häst Loodyn (Deloitte N. Touche) som fyller 16 år idag :)
Grattis buseponny :)

Woho!

Fick mejj ett litet besöksrekord igår, med hela 41 unika besökare!
Hurra!!

En liten önskelista...

Här har vi en liten önskelista med saker jag vill/behöver ha:
(Skratta int, jag har aldrig gjort en sånhär bild förut!)
1. Ett längre, lite bättre objektiv som kan boosta mitt fotograferande!
2. En större väska till t.ex rid- och träningsgrejjer. Är trött på att behöva använda plastpåsar.
3. En Helmetcam! Den skulle användas flitigt och det skulle även göra vloggandet enklare om jag t.ex är ute och rider.
4. Ett par "piratridhandskar" från CRW (finns på Hööks). Skulle vara väldigt bekvämt nu till sommaren!
Att man int hade mera pengar....Jaja, bara att börja spara!

Ojoj!

Nu har jag nästan besöksrekord! 31 unika besökare!
Underbart! :D
Kan det bli ännu fler innan jag går till sängs tro? ;)

Dagen idag.

Dagen blev int så hemsk som jag trodde, försovningen, de onda tårna och den monsturösa pms:en.
Jobbade några timmar, sedan red jag Löparn en stund i paddocken innan vi gav oss ut tsm med Karro och Loodyn. Vi hade det jättemys och Karro visade mejj en ny ridväg ute i skogen :)
Det blev en liten vlogg till detta, dock fick jag ladda upp orginalklippen på youtube, för min Movie Maker ville int sammarbeta alls!
Karro hörs ganska och ibland väldigt dåligt, men ni som är kreativa får väl hitta på själva vad det är hon säjjer ;)
Del 1
Del 2

Jättekul!

Känns som att jag börjar få upp antalet läsare nu! Har int haft under 10 unika besökare de senaste 3 dagarna :)
Jättekul! Då får man så mkt större lust att fortsätta!
Ska försöka mejj på att lägga ner lite mer tid på bloggen den här veckan, kanske lägga upp ca 3 inlägg om dagen. Får se om jag lyckas :D
Bild från Model Lab, Göteborg 2009Påminnelse! Kom igen nu!

Påminner om TÄVLINGEN!!
Sista chansen att skicka in bilder! Slutar ta emot bilder imorgon kl. 20.00!!
Sedan är dey dags att börja rösta!

SKICKA IN!!
Just great...

Dagen börjar förstås med att jag försover mejj och slår tårna i sängkanten...
Undrar just om det int är min dag idag?


Videoblogg från idag :)

Videobloggade när jag var ute med Star på morgonen. Den blev ganska lång, men orkade int dela upp den i delar, så ni får hela på en gång.
Ljudet är ganska dåligt, då jag använde min gamla digitalkamera, som int är den nyaste eller minst slitna...
Men ändå, enjoy :)


Förresten!

MIN LAPTOP LEVER IGEN!!! HURRA!!


Härlig dag!

Idag har varit en mysig och härlig dag, med lite undantag från värdet. Steg upp tidigt för att åka till jobbet och rida Star, eftersom Sabina bett mejj så snällt. Det blev en mystur i skogen. Videoblogg från ritten kommer så snart Youtube slutar sega :P
Drack lite té tillsammans med Åsa innan det var Jonas tur att komma ut lite, han sätts igång efter en mindre skada, så det blev ca 50 min  lugn promenad runtom i bostadsområdet. Han var lite nipprig och mesade ett par gånger, men annat än det var han jätteduktig! Kunde skritta på nästan helt lång tygel iaf halva tiden.
När jag var färdig med Jonas begav jag mejj till stan för ett möte, och efter det åkte jag tillbaka till gården och hjälpte bästaste Karro när hon körde ett markarbetapass med Csenge.
När hon var klar gick vi hem till henne och myste med film och snacks ♥
Några bilder från dagen:

Morgonpigg Star i skogen :)
Benghest och Karro :)
HAHA, Bengan ser nästan MAGER ut X)


Video :)

Slängde ihop en liten video. Enjoy :)

 


Glöm int tävlingen!!!

Nej, glöm int Vårbildstävlingen!!

Läs mer HÄR!
Vad önskas?

Jag känner att jag int har nåt att blogga om.
Vad vill ni läsa? Vill ni ha en videoblogg, önskebilder,veta mer om mejj, min omgivning eller något annat?
Snälla, låt mejj veta!
Det känns jättesvårt att hålla blogglusten levande när man int får höra folks åsikter eller läsa kommentarer med bra eller konstruktiv kritik.

Vad vill DU se/läsa om här?
Lämna en kommentar!
~

Vivere per libertá,
vivere nella libertá


Namnsdag!

Idag, fredagen den 13:e är det min namnsdag! :D

Ett grattis? ;)


Bjuder på en gammal bild på mejj och Pelle :)

 


IGEN!?

Seriöst!? Jag fick en ny laddare till laptopen FÖR TVÅ DAGAR SEDAN och den är redan trasig!? Jag har int gjort NÅGOT som kan ha orsakat att den gått sönder! Så var är problemet!? Pappa ska åka in med hela skiten till Expert imorron och se om dom kan lösa saker och ting. Hoppas dom lyckas!
På grund av detta kommer nu bloggen få sämre uppdatering igen, eftersom jag har begränsad tillgång till datorn jag sitter vid nu.

Men under tiden som jag int gör så mkt här, kan ni ju kika in och läsa ett inlägg på Karros blogg som jag tkte var läsvärt och intressant! Varnar för ganska kryddat språk ;)

 


(Bild från Google)


Mysig dag!

Idag känns det som att jag hunnit med en hel del faktiskt! Vaknade hyfsat tidigt och åkte med mamma in till stan för ärenden och matinköp. Kom hem, plockade upp varor, gjorde mat och vilade lite.
På eftermiddagen mulnade det på och började åska! Mysigt men obehagligt :)
Ännu lite senare kom Micki förbi och vi satt inne en stund innan vi åkte upp till Furusjön och myste lite :)
Vi tog en promenad och utforskade lite, sen åkte vi genom skogen via Viskafors hem. Väl hemma satt vi och snackade skit en stund.
Det låter nog int som mkt, men det känns som att jag fått en hel del gjort idag! Härligt!
Nu får ni lite bilder!
Sådär! 
Hinner/orkar jag ska jag även fixa ihop en videoblogg senare, annars kommer den imorron ist :)

Mys ~

Lite mysig musik att slappna av till ♥
Lite småsorglig, men jag finner på något sätt ro och frid när jag lyssnar på den, jag skyller på sångerskans mjuka röst.

Tävling: Vårbild!

Jag tänkte vi kunde fira min återuppstådda dator och det fantastiska vädret med en liten tävling!
Regler:
*Endast en bil per tävlande!
*Ta en bild som Du tycker passar temat "Vårbild", och skicka till linneaK_@hotmail.com.
*Sista bilden ska vara skickad  avslutas 18/5, alltså om ca 1 vecka.
Vinnaren i tävlingen vinner ett gulligt, vårigt halsband med matchande ring i en söt ask, samt en länk i menyn!

 

Lycka till och fota flitigt!

 


Hallelujah!!!

Hurra hurra! Nu fungerar min laptop igen! Jag fick en helt ny laddare eftersom den andra mystiskt stendog och int gick att använda längre :P
Så nu kommer jag att lägga mer tid på bloggen och uppdatera oftare och flitigare!
Jag slängde ihop några kollage med sånt som hänt medan jag varit "borta".
22/4 - Följde med som fotograf/hästskötare när Sabina och Starshine tävlade i Ulericehamn :)
Dom var SÅ duktiga :D
Grillkväll med hela Zephyra-gänget och de närmaste groupiesen ;)
Bunniesen fick komma ut i rasthage för första gången i år :)
Sedan har jag ju såklart gjort en massa annat, men det är ju en annan historia :)

Redigerade bilder

Ibland får jag lust att leka med mina bilder lite, och då jag och Photoshop int går så bra ihop använder jag mejj oftast av ett program kallat Picnik. Väldigt lätt att använda och dessutom är det gratis! (om man int vill bli Premiumanvändare, då kostar det en slant.)
Här är några av de bilder jag redigerat genom picnik.
Detta var bara några ^^ Säjj gärna var ni tkr!!


Omotiverad..

Förlåt för den extremt sega uppdateringen, men jag har varit så sjukt omotiverad att blogga de senaste dagarna, har liksom int känt för det. Men jag kommer igen!!
Bjuder på en gammal bild från 2008, ute och kör i skogen med gamla gymnasieklassen. Strömma ♥ 
Enjoy så länge ;)~My secret side I keep
Hid under lock and key
I keep it caged
But I can't control it
Cause if I let him out
He'll tear me up
And break me down
Why won't somebody come and save me from this
Make it end

I feel it deep within,
It's just beneath the skin
I must confess that I
Feel like a monster
I hate what I've become
The nightmare's just begun
I must confess that I
Feel like a monster
I feel like a monster


Foton på Zephyra från 27/4

Här får ni en länk till bilder från Zephyra´s spelning i Hemgården i fredags!

Kika även in på deras youtube-kanal och lyssna!!
http://www.youtube.com/user/ZephyraVideos
RSS 2.0