Trött fredag!

Idag är jag sjukt trött! Men på ett bra sätt! Sådär härligt trött som man blir efter en aktiv dag (eller vecka i mitt fall) där man gjort mycket som känns bra. 

Har haft läger och verksamhet hela veckan och det har känts riktigt bra, känns som jag fått till allt som jag planerat och det har stämt överens tidsmässigt. Det är ganska skönt att gå ifrån sina vanliga jobbrutiner ibland, ta en paus och få lite distans och perspektiv på det man gör i vanliga fall. Även kanske få lite ny inspiration till att ta nya tag, lite uppfriskande känsla. 

Jag ska nu fortsätta min fredag med glass och film!


En bild från dagen :)

 
 

Tänka tillbaka

Det är lite lustigt ändå, att tänka tillbaka på var man var och var man är nu. Inte på något särskilt egentligen, utan i största allmänhet. Vad man lärt sig och vem man blivit under årens gång. 
Vilka val man gjort som format en och hur det kunde blivit om man gjort något annorlunda. På både positiva och negativa plan. Vad som haft någon riktig betydelse i ens liv och vad som varit lite strunt samma.

Man ska absolut inte älta sånt som varit enligt mig, men ibland kan det vara nyttigt att påminna sig själv om att man faktisikt förändras. Ett beslut som jag tog för 5 år sen hade jag antagligen tänkt annorlunda över om jag ställdes inför samma beslut nu. 
Sen finns det självklart sådant som man nog aldrig riktigt kommer över, men man får öva upp sig i att släppa vissa saker och gå vidare. Det är så livet fungerar. 

I dag saknar jag Pelle extra mycket. Det är väl egentligen där hela detta inlägget grundar sig, Pelle var en enormt stor del av mitt liv, väldigt länge. Jag tänker fortfarande på honom varje dag, och blir väldigt ledsen ibland. Jag har fortfarande svårt att prata om vissa saker som gäller honom, jag blir upprörd och gråtfärdig. Och det är ändå 3 år sedan han gick bort.
Det allra svåraste är att det blir svårare att minnas honom, små saker med honom. Som hur han luktade, småsaker han hade för sig osv. Jag vill inte glömma, men jag vet att det är sånna saker som sållas bort så småningom ändå. Han var värd mer än sin vikt i guld för mig, inget kommer att ändra på det. Har inte haft ett liknande förhållande till någon häst efter honom, han passade mig som handen i handsken. 

Nej fy, nu gör jag mig själv ledsen! Nu får jag hitta på något annat en stund.

 
 
 
 

Datorns cam

Hahahaha kikade just på vad för bilder jag tagit med datorns webkamera. Verkar ha ett stadigt tema med katt-selfies ^^

Also, sword. ;)
 
 
 
 

Skön gårdag!

Igår var en såndär feelgood-dag. 
På förmiddagen var jag hos frisören och fick en välbehövd trimning! Efter det mötte jag upp mamma och hon bjöd på fika, och vi hade en trevlig stund på Orion. 

Efter lunch åkte vi upp till jobbet och jag hade ett helt underbart ridpass på Csenge! Hon var så med och kvick för alla hjälper och bara ååååh! :) Sen att jag måste komma tillbaka till min gamla muskelstyrka för att orka jobba med henne längre får komma sen, idag skulle vi bara vara kvicka och stretcha ut sidorna riktigt ordentligt! 

Senare hade jag lektioner och trots vädret kändes de också väldigt lyckade!

Idag ska det inte göras så mycket mer än att städas och handlas mat, förhoppningsvis är det uppehåll när jag går iväg till affären :)

 
 
 

Härlig körtur!

Passade på att ta en riktig motionsrunda med Princese! Vädret var inte det roligste kanske, men jag spände för vagnen och så åkte vi! 
Hon var riktigt pigg redan från början och hon fick ha sitt eget tempo fram till första galoppsträckan.Sen satte jag lite mera krav på henne och hon jobbade sjukt fint vissa stunder, man såg verkligen hur musklerna fick arbeta och hon fick lite luft i steget till och med! Påväg hem tog jag en omväg förbi Fjärdingsskolan och parken för lite miljöträning, hon kändes fortfarande såpass pigg att jag tänkte hon skulle få lite metal utmaning med. Det var äckligt när asfalten blev till stenplattor och sträcken på ett övergångsställe ska vi ju inte prata om, men hon fick stå och fundera lite och sen gick hon lydigt fram. 
Kändes som en sjukt bra runda, kommer bli fler såna, tjock häst behöver röra på fläsket ;)

 
 
 
 
 

Mycket bättre!

Äntligen känner jag mig bättre!! Kunde tom jobba en stund igår, även om jag känner mig lite snurrig fortf. 
Jag hoppas verkligen på bättre väder idag dock, igår var det riktigt pissigt att stå och ha lektioner. Men det var ändå roliga lektioner, mina tjejer är så duktiga! 

Nu hoppas jag att jag håller mig frisk ett bra tag! Har inte tid eller lust att bli sjuk igen!!

 

En slumpad bild från min istagram :P

 
 

Mått piss

Verkligen mått dåligt de senaste veckan. Känt mig febrig, yr och illamående. Provade att jobba nu i fredags, men det blev ett bakslag och känner mig nu sämre igen... 

Blir hemma imorgon (måndag) så får vi se hur det går, hoppas verkligen jag är frisk till tisdag, är trött på att sitta hemma!

Bjuder på en kattbild :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0