RAWR!

Tänkte slänga upp lite bilder från när jag var i Borås Djurpark en dag under sportlovet :)
I lejonhägnet finns vanligtvis en vallgrav just under muren, antagligen för säkerhetsskull så att lejonen int ska komma för nära. Men när vi var där var vallgraven bottenfrusen, så lejonen satt i princip rakt nedanför en och tittade upp på en. Magiskt!
Och jag som älskar lejon (stora kattdjur i det stora hela), knäppte en del bilder!
Helt magiskt ♥ Straight into your soul.
Detta är samma lejoninna som på förra bilden. Hon låg hur länge som helst precis nedanför mejj och tittade på mejj, så tillslut pötte jag ner en liten isbit till henne som hon lekte lite med. Sen skulle jag gå, och då följde hon efter mejj längs muren med ögonen helt fixerade på mejj. Precis som ett vilt lejon följer ett byte. Det kändes lite coolt så jag började "leka" med henne, huka mejj bakom muren och smyga och kika fram osv, och hon tkte det var helfestligt! Hon följde mejj hela tiden, var med på varje rörelse, fintade och blev lite sådär katt-knasig, dom som har katt förstår nog hur jag menar. 
Det var verkligen hur kul som helst! Även om det var lite skräckblandad förtjusning, jag förstod ju att om hon hade kunnat hade hon antagligen fällt mejj som en antilop :P Men ändå!
Gud, jag älskar katter!! ♥

Kommentarer
Postat av: Åsa

Vilka otroligt fina bilder Nea :D

Postat av: Jenny Lagström

Härliga bilder! :D

Hon där på slutet tänkte nog "mmmmm fläskkotlett" (A)

2011-05-27 @ 22:13:29
URL: http://svartvitacirklar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0