Loke 26/3 2012

Inte det bästa passet. 
Det började jättebra, han kändes glad och framåt när jag red fram på ängen och när vi kom tillbaka till gården. Red markarbete med travbommar och ett litet hinder på diagonalen. Han var lydig både bakåt och framåt och var liksom okomplicerad. Men efter ca halva passet började han tappa fokus och låsa fast sig i bettet. 
Han kollade upp och tittade på folk som passerade, kollade efter de andra hästarna och var allmänt off, vilket var väldigt frustrerande. Han blev även väldigt bakåttänkande, och trög för skänkeln. Han gick bra över travbommarna men hindret ansträngde han sig inte över huvud taget på. Fick trycka till honom ordentligt för att han skulle hoppa på riktigt och inte bara halvdant häva sig över och riva alltihop.
Det sista gick det inte att rida på böjda spår i princip alls, han bara stod emot och var liksom bara envis, han tyckte han var klar. Detta var extremt frustrerande! Tvingade honom runt en volt tills han släppte efter och gav mig sen.

Markström var med och fotade och satt även upp en kort stund. Kändes konstigt att se henne på en ponny och inte på Jonas ;)
Foto: Linnéa MarkströmKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0